Hieronder staan een aantal personen uit mijn persoonlijke netwerk die ik echt kan aanraden. Zij hebben in het verleden (of nog steeds) bewezen qua persoon en qua service altijd het beste te willen. Vandaar dat zij een plekje hebben verkregen op mijn ‘Wall of Fame’. 

Jessie’s Bookstore: De website van mijn vrouw Jessie. Zij is schrijfster van beroep en hierop staan onder andere haar boeken te koop.

Jordy Brouwer: Jordy is iemand die anderen altijd helpt en een groot netwerk heeft. Iemand uit mijn persoonlijke netwerk. Ondanks zijn handicap zal hij nooit aan de zijlijn blijven zitten en zet hij zich o.a. in voor zijn sport: badminton.

Brouwerij ’t Krut: Allard Pos heeft sinds 2022 een eigen brouwerij  met proeflokaal geopend in Son & Breugel. Wie zin heeft in een biertje, gezelligheid of een leuk cadeautje zoekt, kan hier terecht.

Uniek Bordspel: Bordspel producent die vanaf 1 spel produceert maar ook aan te raden voor (grote aantallen) eindejaarsgeschenken. Het is erg fijn om met Maaike en Olaf samen te werken, zij denken pro actief mee en hebben dan ook mijn spel ‘Babymania’ uitgebracht.

VitalLeadership: De homepage van een coach die mij veel geleerd heeft en in mijn carrière pad van goede adviezen heeft voorzien. Michel werkt a.h.v. een zelf ontwikkelde theorie voor persoonlijke groei en veel ervaring binnen verschillende bedrijven.

Daamen Party Catering: Deze cateraar, Paul Daamen genaamd, heeft de bruiloft van mijn vrouw en ik tot in de puntjes verzorgd. Erg persoonlijk, meedenkend en goede kwaliteit. Zeker een aanrader op gebied van catering. Klik hier van een blik op ons bruiloftsdiner.

Martijn Roos Fotografie: De trouwfotograaf die mijn bruiloft heeft vereeuwigd. Hij was erg ervaren en zowel ik als mijn vrouw voelden ons helemaal op het gemak bij hem. Daarnaast had je niet in de gaten dat hij er was en heeft Martijn toch alles vastgelegd. Klik hier voor onze trouwfoto.

solidfocus: Professioneel bureau voor het maken van o.a. trouwvideo’s, promotiefilms en ander beeldmateriaal. Deze jongens hebben onze bruiloft erg mooi vastgelegd. Klik hier voor een preview.

Kerstmarkten.net: Een goede vriend van ons is helemaal gek op kerst. Als je bij Cedric thuis komt, rijden miniatuurtreinen door zijn keuken, branden lichtjes achter honderden kleine ramen en zie je jodelaars en skiërs op de piste. Uiteraard weet hij ook alle (goede) kerstmarkten te vinden.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x